06 - 428 899 85 | decirkelassen@gmail.com

  • 1
  • 2

Werkwijze

Artikelindex

Bij het eerste consult wordt een intakegesprek (anamnese) gehouden. In de intake komen naast uw energieniveau en uw hulpvraag (gezondheidsklachten) ook uw voedingsgewoonten, uw uitscheiding (ontlasting, urine, zweten), medicatiegebruik en uw ziektegeschiedenis aan de orde. Bij voorkeur neemt u een medicatieoverzicht mee naar de intake. Vervolgens maak ik met het Asyra PRO-systeem een bio-energetische scan van uw gezondheid. Daarmee wordt uw lichaam ontgift (gereinigd), uw immuunsysteem wordt in balans gebracht, uw darmflora wordt hersteld en uw spijsvertering wordt bevorderd.

Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de ziekmakende verstoringen zijn in het lichaam en daarnaast worden er testen gedaan op voedsel intoleranties, vitamines, mineralen, hormoonspiegel en meer. Deze holistische aanpak geeft een volstrekt individueel resultaat met een uniek programma dat zich richt op het activeren van het zelfgenezend vermogen.

Soms zijn er aanvullende onderzoeken nodig. U kunt hierbij denken aan bloed-, ontlasting- of speekselonderzoek of haaranalyse. Ik werk daarbij samen met RP vitamino Analytic en ELN. De testen worden zoveel mogelijk door mij (of uzelf) uitgevoerd en vervolgens opgestuurd voor onderzoek.Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe vaak u komt is afhankelijk van uw klachten. Bij nog niet al te lang bestaande klachten, zijn drie tot vijf behandelingen doorgaans voldoende. Heeft u chronische klachten dan zijn soms meer behandelingen nodig.

Omdat ik het erg belangrijk vind een goed beeld van u te krijgen, ga ik zeer grondig te werk. Het eerste consult duurt gemiddeld dan ook anderhalf tot twee uur en u krijgt een van het eerste consult een (korte) samenvatting met adviezen per mail. Sommige mensen ervaren het eerste consult als een lange zit. Het is ook mogelijk de intake en de meting op een verschillend moment te doen. Er wordt dan in het eerste consult alleen een intake gehouden. In het tweede consult dat een paar dagen later plaats vindt, wordt dan de meting met de Asyra Pro gedaan. Heeft u een aanvullende zorgverzekering, dan is het vaak voordeliger de meting in een tweede consult te doen.

U staat centraal in De Cirkel
De behandelingen zijn dan ook op U afgestemd, want iedereen is anders. U bent uniek.

De behandeling bestaat doorgaans uit een combinatie van de therapieën die ik aanbied in mijn praktijk. Voeding en leefstijl maken een belangrijk onderdeel uit van de behandeling. Wanneer uw klacht ligt aan of mede veroorzaakt wordt door een niet passende voeding of ongezonde leefstijl en u verandert daar niets aan, dan blijft u vermoedelijk de klacht houden of zal deze steeds terugkomen.

Doorgaans adviseer ik voedingssupplementen die ik voor u uittest met de Asyra Pro. Gebruikt u medicatie of heeft u vaccinaties gehad? Wanneer deze zorgen voor uw klachten dan krijgt u een homeopatische ontstoringskuur mee.

De Cirkel Assen

José Hoekstra-Kruize

drs. José S.J. Hoekstra-Kruize
Bosmos 9
9408 LN ASSEN
Mobiel: 06 - 428 899 85
E-mail: decirkelassen@gmail.com

KvK: 01141357
NWP: BP1619