06 - 428 899 85 | decirkelassen@gmail.com

  • 1
  • 2

Bioresonantie bij De Cirkel Assen

Om te begrijpen wat bioresonantie is, zijn een paar dingen belangrijk om te weten.

  • Ieder mens heeft een onzichtbaar bio-energetisch veld in en om het lichaam
  • Alles bestaat uit energie/ heeft een eigen trillingsfrequentie

Met bioresonantie maak je informatie uit het onzichtbare bio-energetische veld zichtbaar.

Hoe?

U houdt twee koperen staven vast welke verbonden zijn met de Asyra-Pro. De trillingen van de Asyra resoneren met uw lichaam en zullen daarop reageren. Elke onbalans/blokkade wordt zichtbaar gemaakt en er wordt aangegeven wat u nodig heeft om te herstellen. Op deze manier gaan we niet alleen op zoek naar de oorzaak van uw klachten, maar behandelen we deze ook gelijk.

Wat wordt onderzocht/gemeten?

Er wordt een algemene screening gemaakt van uw gezondheidssituatie. Daarnaast worden blokkades opgespoord. We gaan op zoek naar de oorzaak van uw klachten door diverse aanvullende testen. Dit kunnen (voedings)allergie testen zijn, maar ook belastingen met parasieten/schimmels/bacteriën. We kunnen meten of er tekorten zijn aan voedingsstoffen. Of uw schildklier voldoende werkt, of er hormonale verstoringen zijn. We kunnen onderzoeken of er (onbewuste) emoties of overtuigingen zijn die in negatieve zin bijdragen aan uw klachten. Dit zijn voorbeelden, er zijn nog veel meer testen mogelijk. De behandeling stimuleert uw zelf genezend vermogen. Het helpt u lichaam zich te ontdoen van afvalstoffen.

Wanneer?

Mogelijk te behandelen klachten (al dan niet in combinatie met andere door de Cirkel aangeboden behandelmethodes)zijn: darmklachten, hormonale klachten waaronder PMS en overgangsklachten, migraine, hoofdpijn, huidaandoeningen waaronder eczeem en psoriasis, vermoeidheid, slaapproblemen, ADHD, autisme spectrumstoornissen, somberheid, depressie, burn-out, stress, pijnklachten, klachten aan het bewegingsapparaat.

Voor wie?

Een behandeling is geschikt voor iedereen. Mijn jongste cliënt was een paar weken oude baby, mijn oudste cliënt is 98 jaar. U kunt komen ter preventie, als gezondheidscheck. Maar natuurlijk ook met gezondheidsklachten waar u graag van af wilt!

Meer weten?

Hier vindt u meer achtergrondinformatie over de werking van de Asyra. Natuurlijk mag u mij ook bellen voor meer informatie.

De Cirkel Assen

José Hoekstra-Kruize

drs. José S.J. Hoekstra-Kruize
Bosmos 9
9408 LN ASSEN
Mobiel: 06 - 428 899 85
E-mail: decirkelassen@gmail.com

KvK: 01141357
NWP: BP1619