06 - 428 899 85 | decirkelassen@gmail.com

  • 1
  • 2

Massage in Assen

Een aanraking doet goed.

Bij de Cirkel kunt u ook terecht voor massages in Assen. Heeft u last van uw rug, schouder of arm of heeft u andere pijnklachten of last van uw ‘spieren’? Een massage zal deze klachten vermoedelijk verhelpen of verminderen. De Cirkel Assen maakt gebruikt van diverse massagetechnieken om u snel van uw klachten af te helpen. Maar een massage doet veel meer...

Iedereen kent de kangaroezorg bij baby’s, waarbij de baby uit de couveuse gehaald wordt en op de blote buik van de moeder (of vader) gelegd wordt. Zo zijn er meerdere onderzoeken die laten zien dat baby’s en kinderen het nodig hebben aangeraakt te worden. Ze hebben deze aanraking nodig om te groeien en om gezond te worden/blijven. De behoefte aangeraakt te worden houdt na onze babytijd natuurlijk niet plotseling op. Kinderen en ook volwassenen hebben aanraking nodig.

Een massage doet veel meer dan u van die pijnlijke schouder afhelpen. Een goede massage vermindert stress en versterkt het immuunsysteem. En natuurlijk verminderen massages pijn. Regelmatige massages laten u beter in uw vel zitten.

Bij de Cirkel Assen kunt u terecht voor een ontspanningsmassage, hotstone massage, aromamassage, edelsteenmassage, hoofdpijn massage of stoelmassage. Bij de behandeling van klachten kan er gebruik gemaakt worden van manuele triggerpointtherapie, Dorn/Breuss en cupping.

De Cirkel Assen

José Hoekstra-Kruize

drs. José S.J. Hoekstra-Kruize
Bosmos 9
9408 LN ASSEN
Mobiel: 06 - 428 899 85
E-mail: decirkelassen@gmail.com

KvK: 01141357
NWP: BP1619