06 - 428 899 85 | decirkelassen@gmail.com

  • 1
  • 2

Edelsteenmassage in Assen

Edelstenen zijn helende stenen. Ze worden vaak in de rotsen van bergen gevonden. Er zijn veel verschillende soorten edelstenen. Iedere edelsteen werkt anders en heeft zijn eigen geneeskrachtige werking.

Sommige edelstenen kunnen worden verwarmd. De edelstenen houden hun warmte minder goed vast dan de basaltstenen waarmee een hotstone massage gegeven wordt. Desalniettemin wordt de warmte vaak als prettig en extra ontspannend ervaren.

Tijdens de edelsteenmassage maak ik gebruik van een speciale massageolie welke de heilzame werking van de edelsteen bevat. Er zitten in de massageolie ook essentiële oliën die de werking van de edelsteen ondersteunen en versterken.

Soorten edelsteenmassages:

Amethist

Zorgt voor zuivering. Is een steen om bij te mediteren en helpt je zonder oordeel naar jezelf en anderen te kijken. Amethist helpt je inzicht te krijgen in je gedrag en de keuzes die je maakt. Het is echt een steen die je helpt loslaten. Een steen voor moeilijke tijden die je kan helpen ervaringen te verwerken bijvoorbeeld bij verlies of rouw. Fysiek werkt amethist op het zenuwstelsel, het kan onder andere helpen bij hoofdpijn en slaapproblemen.

Aventurijn (groen)

Goed bij stress, zeker als je er door piekeren niet van kunt slapen. Aventurijn helpt je piekerende gedachten los te laten. Aventurijn werkt beschermend en kalmerend en geeft je een goed gevoel. Het brengt je tot rust en bevordert besluitvaardigheid. Fysiek werkt aventurijn pijnstillend en ontstekingsremmend. Werkt goed bij stress gerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine.

Bergkristal

Een fantastische veelzijdige edelsteen die voor heel veel dingen goed werkt. Bergkristal werkt reinigend en lost energetische blokkades op. Bergkristal stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het bevordert de concentratie. Fysiek werkt bergkristal goed bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, reisziekte en zeeziekte en bij klachten betreffende huid, haar, gebit en nagels.

Obsidiaan (sneeuwvlok)

Obsidiaan helpt de oorzaak van dingen naar boven te halen. Weggestopte emoties of ervaringen kunnen naar boven komen, waardoor er iets mee gedaan kan worden en zo kan worden opgelost. De sneeuwvlok obsidiaan doet dit op een zeer milde wijze. Hij zorgt voor balans tussen lichaam en geest en absorbeert negatieve energie. Fysiek werkt de sneeuwvlok obsidiaan ontkrampend en hij stimuleert de doorbloeding.

Rozenkwarts

Een heerlijke steen, een steen om lief te hebben, liefde te ontvangen en te geven. Zorgt voor harmonie, openheid en behulpzaamheid. Fysiek heeft de steen een werking op het hart en de seksuele organen.

Seleniet (niet verwarmd)

Seleniet is een helder soort gips. Het kan niet tegen water en kan daardoor niet verwarmd worden. Seleniet haalt de scherpe randjes van emoties af. Het heeft een werking op het vegetatieve zenuwstelsel en helpt stress en spanningen afvoeren. Seleniet maakt vrolijk en versterkt de intuïtie. Fysiek is het een fijne steen voor mensen met klachten waarbij het zenuwstelsel betrokken is (bijvoorbeeld bij ADHD, stress, depressie), maar seleniet is ook een fijne steen voor zwangere en net bevallen vrouwen en bij hormonale problemen.

De Cirkel is gevestigd in Assen Kloosterveen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

De Cirkel Assen

José Hoekstra-Kruize

drs. José S.J. Hoekstra-Kruize
Bosmos 9
9408 LN ASSEN
Mobiel: 06 - 428 899 85
E-mail: decirkelassen@gmail.com

KvK: 01141357
NWP: BP1619